Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM BUSINESS CENTER ŞI-A DESCHIS PORȚILE

By on 1 November 2012 in Evenimente

Vineri, 26 octombrie 2012, la ora 15:00, a avut loc ceremonia de inaugurare a Centrului de Afaceri ROMCOM, situat în Oradea, str. Gh. Doja, nr. 49/A.

La eveniment au fost prezenţi domnul Vice-Primar, Ovidiu Mureşan, investitori străini  şi domnul Mario Brühlmann, preşedinte ROMCOM şi expert în dezvoltarea afacerilor mici si mijlocii din economile emergente, şi autorul cărţii Cele 10 Porunci pentru Întreprinzători,  tradusă şi în limba română. De asemenea, la eveniment au participat peste 80 de oameni de afaceri şi întreprinzători din Bihor şi din Transilvania şi reprezentanţi ai mass-mediei locale.

Centrul de Afaceri ROMCOM se vrea o structură de sprijinire a afacerilor mici şi mijlocii din judeţul Bihor, care va grupa sub acelaşi acoperiş mai mulţi furnizori de servicii pentru afaceri. Investiţia în Centrul de Afaceri ROMCOM a fost cofinanţată prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

ROMCOM furnizează de peste 20 de ani soluţii de dezvoltare pentru afacerile mici şi mijlocii din România prin servicii de finanţare, consultanţă şi training. În acest timp peste 1200 de proiecte de afaceri au fost spijinite, contribuind la crearea şi susţinerea a peste 6000 locuri de munca, şi accesul la finanţare nerambursabilă pentru aproximativ 500 de proiecte de investiţii.

Vă aşteptăm la Centrul de Afaceri ROMCOM!

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus