Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Echipa ROMCOM contribuie la construcția de locuințe pentru famillii în nevoie de adăpost împreună cu Habitat for Humanity

By on 22 April 2016 in Evenimente

Săptămâna trecută echipa ROMCOM a dedicat o zi de voluntariat pentru a contribui la construcția de locuințe pentru familii în nevoie de adăpost îmreună cu Habitat pentru Umanitate.

ROMCOM Habitat 1

Fondata in 1996, Habitat pentru Umanitate Beius (habitatbeius.ro) este prima filiala Habitat din Romania si pana in prezent a ajutat mai mult de 2000 de familii din intreg judetul Bihor sa locuiasca intr-o casa simpla, decenta si accesibila ca pret. Habitat pentru Umanitate Beius construieste si renoveaza locuinte (case sau apartamente) in colaborare cu familiile partener precum si cu ajutorul voluntarilor locali si internationali. Casele sunt vandute familiilor partener fara avans, fara dobanda si fara profit.

ROMCOM Habitat 2

Echipa ROMCOM s-a implicat în tencuirea unei case din cadrul unui complex construit de Habitat în Episcopia Bihor. Chiar dacă pentru cei mai mulți voluntari ROMCOM aceasta a fost prima experiență de acest fel, echipa și-a atins obiectivul propus.Proiectul a avut un impact dublu – voluntariat pentru familii în nevoie de adăpost concomitent cu dezvoltarea spiritului de echipă.

Îi încurajăm pe toți clienții și partenerii ROMCOM să se implice în proiecte similare de voluntariat.

Tags:

ROMCOM

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus