Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM mai aproape de intreprinzătorii din Mureş şi Cluj

By on 6 October 2014 in Credite IMM
După mai mulţi ani de tatonare, IFN ROMCOM SA vine mai aproape de întreprinzătorii din judeţele Mureş şi Cluj care au nevoie de produse de creditare pentru dezvoltarea afacerilor.
Începând cu luna Octombrie 2014, Mihai Cengher este consultantul de credite al ROMCOM responsabil pentru regiunea Mureş-Cluj. Mihai are experienţă anterioară în acordarea de credite pentru afaceri mici, şi va promova toate produsele de creditare ale ROMCOM în această zonă.
IFN ROMCOM SA este divizia de credite din cadrul grupului româno-elveţian ROMCOM, care are peste 20 de ani de experienţă în susţinerea dezvoltării afacerilor mici şi mijlocii prin servicii de finanţare, consultanţă şi training.
Scopul principal al activităţii de creditare este încurajarea iniţiativei private, promovarea micilor afaceri, îmbunătăţirea situaţiei economice şi sociale, precum şi realizarea şi păstrarea de locuri de muncă.
Creditele ROMCOM se adresează societăţilor comerciale private, înregistrate şi autorizate (PFA, AF, II, IF,  SRL, SCS, SA) inclusiv fermieri şi afaceri nou înfiinţate (start-up). Valoarea creditelor este, după caz, între 10.000 lei şi 200.000 lei, produsele ROMCOM fiind adaptate la nevoile specifice ale activităţilor micilor întreprinzători.
Pentru mai multe detalii despre cum puteţi obţine un credit de la ROMCOM, vă rog să îl contactaţi direct pe Mihai Cengher la numarul de telefon 0740 015039 sau prin email la mihai.cengher@romcom.ro

Tags:

Mihai Cengher

Despre autor

Despre autor: Mihai este consultant credite Romcom în cadrul biroului din Târgu Mures din septembrie 2014. Înainte de ROMCOM a lucrat timp de 3 ani și jumătate tot în instituții financiare nebancare ca și consultant credite pentru agricultură. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus