Soluții de dezvoltare pentru afaceri

S-a anunțat oficial data de deschidere a programului START și Comerț!

După multe speculații, a sosit ziua în care a fost anunțat oficial când urmează să se deschidă cele mai așteptate programe finanțate din bugetul de stat, și anume programul START și programul Comerț.

Programul comert start

Programul START

Așa cum era de așteptat programul START va fi lansat în această lună și mai exact pe data de 22 iunie, ora 10:00 și va fi activ până în 1 iulie 2015, orele 20:00. Depunerea proiectelor se va face online, oricând în intervalul de timp în care este deschis programul.

Programul START se adresează societăților comerciale (microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii), înființate conform legii în urmă cu cel mult doi ani, cu capital privat și fără dificultăți financiare sau datorii la bugetul de stat.

Alocarea Financiară Nerambursabilă este de 90% din valoarea cheltuielilor eligibile dar nu mai mult de 120.000 lei/ beneficiar. Aportul propriu este de 10%.

Programul comert

După cele 10 zile în care vor putea fi depuse proiectele pe programul START, va urma să se deschidă și programul Comerț. Acesta este așteptat să se deschidă în data de 6 iulie 2015 la ora 10:00 și va fi deschis tot 10 zile, până în data 15 iulie, orele 20:00.

Programul Comerț se adresează societăților comerciale (microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii), înființate conform legii cu cel puțin doi ani, cu capital privat și fără dificultăți financiare sau datorii la bugetul de stat.

Alocarea Financiară Nerambursabilă este de 90% din valoarea cheltuielilor eligibile dar nu mai mult de 135.000 lei/ beneficiar. Aportul propriu este de 10%.

Haideti să discutăm

Daca sunteți interesați să accesați programul START sau Comerț și doriți să profitați de finanțarea nerambursabilă de 90%, vă așteptam să ne contactați.

Tags:

Corneliu Cadar

Despre autor

Despre autor: Corneliu s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în iulie 2014. A absolvit Facultatea de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene și fonduri de la bugetul de stat. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus