Soluții de dezvoltare pentru afaceri

SEMINAR PENTRU MICII INTREPRINZATORI SI AGRICULTORII DIN GHIRODA – Solutii de finantare prin fonduri europene sau creditare!

By on 20 September 2011 in Evenimente

Joi, 29 septembrie 2011, orele 18, va avea loc in Sala de Consiliu a Primariei Comunei GHIRODA, str. Victoria, nr, 46  – Seminarul pentru micii intreprinzatori si agricultorii din Ghiroda, cu tema Solutii de finantare prin fonduri europene sau creditare!

Acest Seminar va pune accentul pe modalitati eficiente de dezvoltare a miciilor afaceri si pe importanta accesului la informatii financiare pentru micii intreprinzători si agricultorii in vederea cresterii performantelor economice. Ultimii ani au scuturat din temelii mediul de afaceri, si in special afacerile mici si mijlocii. Experientele si lectiile invatate in perioada de criza economica ne fac mult mai pregatiti pentru intrarea intr-un nou ciclu de crestere economica. Iscusinta si abilitatile unui manager de succes sunt cu adevarat testate si probate in vremuri ca acestea, de criza. In acest sens, prin seminarul nostru, dorim sa prezentam cateva posibilitati de accesare a fondurilor europene nerambursabile sau de accesare a unui credit pentru afaceri oferit de ROMCOM

Au fost vizate peste 200 de microintreprinderi din Ghiroda si localitatile rurale din apropiere.

Evenimentul este primul de acest gen care vizeaza micii intreprinzatori, agricultorii si afacerile start-up din Ghiroda si face parte dintr-o serie de evenimente similare, organizate in localitatile din judeţ si nu numai. Seminarul  este organizat de ROMCOM, cu sprijinul Primariei Comunei GHIRODA.

Pentru orice detalii si informatii suplimentare legate de acest eveniment va rugam sa apelati persoana de contact: Miler Ciprian Stoica, tel. 0758 835 956,  ciprian.stoica@romcom.ro

Ciprian Stoica

Despre autor

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus