Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Tabere care schimbă vieți

By on 26 July 2016 in Diverse

Viaţa este un dar nepreţuit, un moment pe care mulţi îl pierd fie din cauze neaşteptate, fie din cauză că în tumultul cotidianului, al îngrijorărilor sau a stresului au uitat să trăiască, să iubească şi să preţuiască ceea ce au.

Tabere care schimba vieti 1

Unii avem mai mult, alţii poate mai puţin, dar ceea ce contează este ceea ce iubim şi modul în care îl îngrijim. Dacă iubim viaţa cu ceea ce ne oferă, dacă iubim fiinţa umană, o vom îngriji şi nu o vom ignora. Când ne uităm în ochii unui copil uneori reuşim să îi întrevedem viitorul, alteori să î-l influenţăm. Influenţa pe care o avem fiecare din noi asupra unui copil este foarte importantă; ignorăm sau ne implicăm cum ştim mai bine.

Tabere care schimba vieti

Fundaţia Comunia doreşte să se implice şi o va face organizând o tabără la Boga – judeţul Bihor în perioada 13 august – 3 septembrie 2016, oferindu-le copiilor între 6-19 ani (proveniţi din familii defavorizate, dezorganizate, orfani) şansa de a se bucura de o nouă perspectivă asupra vieţii.

Sprijină acest proiect

Costul pentru un copil pe săptămână este de 300 RON. Donaţia poate fi făcută până la data de 05.08.2016 la sediul fundaţiei Comunia pe strada Sf. Ladislau nr 7 Oradea, cât şi prin virament bancar: RO52 BACX 0000 0030 0719 6000 deschis la Unicredit Bank Oradea.

Tabere care schimba vieti

Mulţumim că veţi avea un impact deosebit asupra vieţii acestor copii!

Anca Suciu

Despre autor

Despre autor: Anca lucrează ca și manager de proiect în cadrul fundației Comunia. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus