Soluții de dezvoltare pentru afaceri

TONKA DELICII – PRĂJITURI SURPRINZĂTOARE

By on 16 January 2021 in Credite IMM

Tonka este un condiment exotic ce provine din America de Sud, cu un parfum seducător şi o aromă unică, extrem de versatil, folosit atât în industria parfumului cât şi in gastronomia internatională, în cea franţuzească, în special. Gustul său aduce a vanilie, migdale, scorţişoară, cuişoare cu note discrete de caramel şi/sau tutun. 

În Timişoara, de mai mulţi ani, Tonka reprezintă deserturi artizanale contemporane originale, surprinzătoare prin combinaţia de arome şi texturi. Ciocolata belgiană, alunele, nucile, fisticul, migdalele, untul şi frişca naturale, untul de cocos, fructele exotice sau autohtone, condimentele dintre cele mai deosebite (tonka, piper, vanilie de Madagascar, scorţisoară, ghimbir, nucşoară, cardamom, iasomie, lavandă etc.) îşi găsesc locul în cele mai rafinate deserturi Tonka.

Mihaela Nicolicin a creat şi coordonează conceptul Tonka în Timişoara – laborator de cofetărie artizanală pe bază de comandă, cu ingrediente premium, 100% naturale – furnizor recunoscut la evenimente gourmet, candy bar, horeca etc. Lucrează în laborator împreună cu o colegă, iar de partea administrativă (livrări, design, aprovizionări) se ocupă soţul.

Cheia succesului ? « Ingredientele de calitate superioară şi calitatea serviciilor pentru clienţi. Preţurile sunt accesibile, şi cu siguranţă dacă un client a cumpărat de la noi, va reveni », susţine Mihaela. Conceptul de laborator la comandă ne oferă posibilitatea de a veni cu produse personalizate spre clienţi, care să aibă parte mereu de produse proaspete. Livrările la evenimente au fost de asemenea apreciate, pentru clienţi nemaifiind necesar să se îngrijească de transportul prăjiturilor şi torturilor.

Succesul în starea de urgenţă? Reinventarea! “Noi eram prezenţi şi înainte în on-line, însă în această perioadă am încercat să ne reinventăm, şi să venim săptămânal către clienţi – suplimentar faţă de comenzile clasice – cu o selecţie de prăjituri. La început de săptămână stabilim selecţia de prăjituri pentru Sweet Box-ul din săptămâna respectivă, clienţii comandă on-line sau telefonic, iar la final de săptămână, sâmbată, le primesc acasă. Surpriza sărbătorilor de iarnă anul acesta a fost un Sweet Box cu produse de Crăciun”, ne spune Mihaela.

De ce finanţare ROMCOM? « Pentru că, la momentul la care aveam nevoie de o înlocuire rapidă a unor echipamente şi amenajare spaţiu pentru extindere, am aşteptat la mai multe bănci o perioadă lungă fără să primim răspuns. Am aflat de ROMCOM de la o cunoştinţă, şi lucrurile au fost exact aşa cum ne-au fost prezentate. Şi fără să aşteptăm îndelung. », mărturiseşte Mihaela.

Puteţi găsi Tonka Delicii îi puteţi găsi aici : https://www.facebook.com/Tonkadelicii 

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale:

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Sună la 0722.862.151 sau vino să vorbim.

Tags: ,

Cristian Mazilu

Despre autor

Despre autor: Cristi este consultant credite ROMCOM, absolvent al Universitatii de Vest din Timisoara. Are o experiență de aproximativ 12 ani în sistemul bancar, dar şi în consultanţă juridică şi de dezvoltare/organizare de business. S-a alăturat echipei ROMCOM în Aprilie 2018. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus