Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Anunț privind rezultatul procedurii de selecție parteneri POCU INNOTECH STUDENT – START4INNOTECH

By on 10 September 2020 in Diverse

Procedura de selecție a partenerilor s-a desfășurat online conform anunțului publicat pe site-ul www.romcom.ro, al Fundației Romcom din Oradea, în vederea constituirii parteneriatului dintre aceasta și pentru depunerea unei cereri în cadrul POCU 2014 – 2020, Apelul de proiecte „INNOTECH STUDENT”.

În cadrul prezentei proceduri de selecție a partenerilor pentru anunțul de intenție a selecției partenerilor sus menționat, a fost înregistrată 1 candidatură, în perioada de depunere a candidaturilor conform calendarului de selecție publicat în Anunțul de selecție nr.  79 / 26.08.2020.

Procesul de evaluare a candidaturilor ofertanților/candidaților s-a derulat corespunzător cu respectarea tuturor cerințelor, membrii comisiei au evaluat obiectiv și au respectat criteriile de selecție.

Rezultatul procesului de selecție este următorul:

Nr.Crt. Denumire Candidat/Ofertant Punctaj Obținut Admis/Respins
1. Universitatea din Oradea 100 Admis

Universitatea din Oradea, declarat admis, va fi viitorul partener în realizarea proiectului pentru care s-a realizat prezenta procedură de selecție a partenerilor.

Rezultatul se poate contesta conform calendarului din Anunțul de selecție nr. 79 / 26.08.2020.

Imre Kulcsar

Despre autor

Despre autor: Imre este membru de bord și directorul Fundaţiei ROMCOM. Lucrează în cadrul ROMCOM încă din 1991. De asemenea, Imre este membru în consiliul de administraţie al IFN ROMCOM SA. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus