Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Un Craciun din darurile tale

By on 14 December 2017 in Diverse

Și iată-l din nou sosit acel moment din an, Crăciunul. Asociat cu bucuria, iubirea și cu toată căldura pe care o poate aduce, ea într-adevăr e una dintre sărbătorile noastre favorite din an.

Dorim ca sărbătoarea Crăciunului să o facem magică pentru cei care cred că și-a pierdut farmecul sau însemnătatea, pentru cei slabi, pentru cei care se simt singuri sau părăsiți. Crăciunul încă poate fi pentru ei o bucurie, încă poate aduce vindecare în sufletele rănite sau poate reînnoi, pentru că cel sărbătorit e adevărata Bucurie.

Alătură-te nouă și în acest an în proiectul “Un Căciun din darurile tale”. Ne propunem strângerea a 2500 de cadouri, care vor fi distribuite persoanelor cu dizabilități, copii orfani, bolnavi în faze terminale, familii sărace sau bătrâni singuri din Municipiul Oradea și Județul Bihor.

Ce poți oferi?

Cadouri pentru copii: dulciuri, vitamine, produse de îngrijire corporală, îmbrăcăminte nouă, rechizite, cărți, jucării, etc.

Cadouri pentru adulți/familii: alimente, dulciuri, vitamine, produse de îngrijire corporală, îmbrăcăminte nouă, cărți.

Nu ai timp pentru a pregăti un cadou?

Poți face o donație financiară pentru un cadou sau mai multe (50 lei/pachet) la sediul fundației sau în contul RO52BACX0000003007196000 – Banca Unicredit Tiriac.

Implică-te și dăruiește alături de noi!

Anca Suciu

Despre autor

Despre autor: Anca lucrează ca și manager de proiect în cadrul fundației Comunia. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus