Soluții de dezvoltare pentru afaceri

MARMORAT EXIM – proiectare construcții civile și industriale cu credit ROMCOM

By on 30 November 2017 in Credite IMM

Ing. Mircea Brazda este absolvent al facultății de construcții, secția inginerie, După 5 ani de experiență de lucru pe șantier, și alți 5 ani de lucru la institutul de proiectări, domnul Brazda a decis în 1997 să își deschidă propria afacere.

“Nu mi-a venit idea cum să fac această afacere; această afacere e meseria mea”.

În prezent, MARMORAT EXIM SRL, afacerea începută de Dl Brazda oferă servicii complete de proiectare, inginerie și arhitectură, și colaborează cu mai mulți arhitecți și proiectanți.

Credit ROMCOM

În 2014, domnul Brazda a decis să acceseze un împrumut de la ROMCOM pentru capital de lucru. “Am dorit să am o rezervă de bani, de care să mă pot folosi în orice moment, în special pentru situații urgente”.

“ROMCOM a fost deschis să finanțeze afacerea mea. Am fost la 10 bănci pentru a solicita finanțare, însă majoritatea au cosiderat că afacerea mea e cu risc ridicat. O singură bancă și ROMCOM mi-au oferit finanțare. Am ales ROMCOM pentru că am cosiderat mai favorabile condițile contractului”.

Pe lângă proiecte ca și Hotelul DoubleTree din Oradea și Hotelul Lotus din Băile Felix, domnul Brazda a proiectat și clădiri de biserici în localitățile Reșița, Arad, Timișoara, Beiuș, Avram Iancu și altele.

“În orice afacere poti reuși într-un singur fel: dacă faci muncă de bună calitate. Lumea te caută atunci când calitatea serviicilor prestate este bună. Până la urmă piața se orientează după calitatea execuției. Nu e atât de greu să faci lucru de calitate. Provocarea mea este că tot ce fac eu să lucrez ca și pentru Dumnezeu.”

“Dumnezeu se folosește de oameni și de talentele pe care le dă El. Daca tu te lași condus de Dumnezeu, El îți dă oportunități prin care să îi slujești Lui cu talentele și abilitățile tale”.

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus