Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Poți solicita modificarea garanției inițiale (27)

By on 15 July 2015 in Credite IMM

Produsele de creditare oferite de ROMCOM presupun o garanție reală, bun mobil sau imobil, în vederea obținerii unei finanțări. Aceasta trebuie să acopere cel puțin 120% din suma împrumutată.

Bun blocat?

Multe persoane au impresia că, astfel, acel bun este “blocat”. Este o concepție greșită, întrucât garanția reprezintă doar un instrument prin care oferi încredere și siguranță finanțatorului că suma împrumutată va fi rambursată.

Flexibilitate

Toata procedura noastră de lucru este bazată pe flexibilitate. Astfel, nici atunci când vine vorba de garantarea creditului nu facem excepție. Se întâmplă de multe ori ca bunul propus ca și garanție să aibă o valoare mult mai mare decât suma împrumutată, lucru care nu este întotdeauna convenabil pentru tine, pentru că prin acel bun s-ar putea obține un împrumut mai mare.

Modificarea garanției

La ROMCOM, noi întelegem perfect astfel de lucruri și venim în ajutorul clienților noștri oferindu-le posibilitatea de a-și optimiza și sincroniza valoarea creditului la valoarea garanției. Mai exact, permitem modificarea garanției inițiale, cu condiția ca noua garanție să acopere 120% din suma rămasă de plată.

Contactează-ne

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele noastre si să beneficiezi de dobandă fixă pe toată perioada creditului cât și de posibilitatea schimbării garanției, contactează-ne.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus