Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ACCENT CLEAN – MAI MULTĂ CURĂȚENIE CU CREDIT ROMCOM

By on 23 July 2019 in Credite IMM

Firma de curățenie Accent Clean din Cluj-Napoca , își diversifică activitatea, oferind acum și servicii de spălătorie de covoare. Afacerea este deja fructuoasă și cererea, peste așteptări, iar împrumutul de la ROMCOM a fost extrem de oportun și suprinzător de rapid. 

Oportunitate de dezvoltare

Accent Clean s-a înființat in 2013, lucru care i-a permis să dobândească maturitatea necesară pentru a-și extinde gama de servicii. Astfel, când domnul Kollar, proprietarul afacerii, a aflat despre vânzarea unei spălătorii de covoare, și-a dat seama de oportunitate și a decis împreună cu soția să preia afacerea. 

Amintindu-și de experiența favorabilă cu ROMCOM, încă de când firma era un start-up, soții Kollar au decis să facă primul pas: contactarea consultantului de credite în vederea obținerii unui credit de investiții pentru achiziționarea echipamentelor, respectiv a brand-ului Carpetim. Astfel, după doar două zile, creditul a fost aprobat  iar soții Kollar erau pregătiți și din punct de vedere financiar să preia afacerea.

Rapiditate în obținerea creditului ROMCOM 

După aprobare s-a procedat la semnarea contractului de împrumut și viramentul efectiv , astfel că despre timpul de acordare a creditului, domnul Kollar afirmă: “L-am surprins pe fostul proprietar când într-o săptămână i-am spus ca ne-au intrat banii în cont și am încheiat tranzacția privind preluarea Carpetim!”. Doamna Kollar subliniază și importanța relației de încredere cu reprezentantul ROMCOM: “Când ai propria ta afacere, este foarte liniștitor să ai un finanțator prompt și de încredere!”.

Entuziasm

În cadrul vizitei privind implementarea proiectului de investiție i-am găsit pe soții Kollar cu incinta plină de covoare gata să fie ridicate de clienți sau să fie livrate direct către aceștia Entuziaști, soții Kollar mărturisesc că au făcut o alegere excelentă în proiectul de dezvoltare al afacerii lor și că afacerea merge mai bine decât se așteptau.  Ce îi diferențiază de concurență este accentul pus pe calitate și promptitudinea în livrarea serviciilor. În plus, Accent Clean vine cu o gamă de servicii complete , combinând activitatea de curățenie cu cea de spălătorie de covoare. 

Planuri de viitor

Pentru viitor, societatea Accent Clean își propune diversificarea paletei de servicii. Astfel, urmează investiții în echipamente pentru curățarea tapițeriilor, atât mobilier cât și mașini. Acestea vor fi oferite atât în incinta nouă cât și la domiciliul clienților. Cu acest scop se vor crea cel puțin 3 noi locuri de muncă care vor ajuta la o servire rapidă a clienților cu servicii de calitate. 

Dorim să îţi scriem povestea:

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Sună la 0756 119 085 sau vino să vorbim.

Tags: ,

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus