Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM – un partener de incredere pentru broker-ul de credite AFB Baia Mare

By on 27 June 2019 in Credite IMM

In anul 2014, avand un numar semnificativ  de ani de experienta bancara in calitate de economist si consilier credite , Gabriela Domnita a decis  sa porneasca pe propriul drum ca si broker de credite. Astfel a incheiat un contract de parteneriat cu Aliance Finance Broker pentru a putea oferi viitorilor 

clienti solutii complexe de la toti finantatorii de pe piata. 

Totul a inceput cu dorinta de a oferi o gama cat mai variata de produse financiare prin care sa gaseasca solutii pentru orice provocare pe care o au clientii in domeniul creditarii: de la achizitia unei locuinte pana la achizitii spatii, utilaje sau diverse investititii pentru persoane fizice  sau juridice.

 

Colaborarea cu ROMCOM

In anul 2015, Alliance Finance Broker – Agentia  Baia Mare a inceput colaborarea cu ROMCOM printr-o intamplare  oarecum neobisnuita, cand a fost contactata la recomandarea unui alt  Broker de credite .

Ne-am intalnit in aceeasi zi si i-am spus ca la ROMCOM avem contracte cu brokeri de credite care cauta solutii de finantare a afacerilor clientilor lor. 

Intamplarea face ca, chiar avea niste clienti persoane juridice pentru care era in cautare de solutii de finantare, domeniul era unul familiar avand in vedere faptul ca este economista si a tinut evidente contabile.

 Am apreciat  faptul ca Gabriela a vazut oportunitatea si a fost deschisa la training si suport in toti pasii aferenti procesului de creditare.

 

In scurt timp am reusit sa finantam unul din clientii persoana juridica , pentru care era in cautare de solutii de finantare, un  producator de fresh-uri si smoothie-uri din Baia Mare care a achizitionat aparatura profesionala pentru activitate. Cu aceasta ocazie Gabriela a verificat in practica faptul ca la ROMCOM procesul de creditare este simplu si rapid, motiv pentru care a inceput sa dezvolte portofoliul de credite pentru afaceri. 

Au urmat credite pentru afaceri din diverse domenii de activitate, de la transport, confectii si restaurant pana la service-uri auto, hoteluri etc. 

In cei aproape 5 ani de colaborare am reusit sa incheiem peste 70 de contracte de credit, cu o valoare finantata de peste 3 milioane de lei. Parteneriatul cu ROMCOM a intarit pozitia Alliance Finance Broker – Agentia Baia Mare pe piata brokerilor de credite  si a completat oferta de servicii de creditare cu solutii pentru finantarea micilor afaceri.

 

Vrem sa colaboram

La ROMCOM avem contracte de colaborare cu peste 50 de brokerii de credite si furnizorii de servicii financiare din judetele Maramures, Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Mures, Cluj, Bistrita Nasaud, Sibiu, Alba, Salaj, Hunedoara.

ROMCOM poate fi un partener de incredere si pentru tine.

Daca esti furnizor de servicii financiare intr-un din aceste judete si vrei sa-ti completezi oferta cu creditele ROMCOM, trimite-ne aici datele tale de contact si locatia/locatiile in care iti desfasori activitatea, si un consultant ROMCOM din zona ta te va contacta pentru a-ti furniza mai multe detalii legat de colaborare.

 

Tags: ,

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus