Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Autoservice Polivalenta Arad – un service profesionist , pregatit pentru orice fel de provocari

By on 3 October 2019 in Credite IMM

In urma cu 4 ani s-a deschis in Arad atelierul mecanic Autoservice Polivalenta, aflat intr-o zona principala a orasului. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul mecanic si de tinichigerie,  si  cu  dorinta de a oferii servici de calitate la un pret rezonabil,  Dl Ciprian Crisan a luat decizia de a-si deschide propriul sau atelier mecanic. Atelierul are in prezent toate utilitatile si functiunile necesare unei functionari adecvate: locuri de parcare pentru clienti, zona de relatii cu clientii si spatiu destinat gararii vehiculelor grav avariate.

Inca de la inceput, obiectivul a fost de a oferi clientilor servicii excelente la un pret rezonabil. „Toate serviciile care au ca obiect repararea masinii trebuie sa se desfasoare intr-un spatiu foarte bine amenajat si utilat cu aparatura dedicata, astfel incat calitatea lucrarilor executate sa fie una foarte ridicata, la acest lucru contribuind si calificarea  personalului” ne spune Dl Ciprian Crisan, administratorul atelierului.

 

Mai mult, ideea de a-si desfasura activitatea intr-un spatiu propriu, si de a nu achita lunar chirie, era doar un vis pentru Dl Crisan, stiind  cat de mult l-ar ajuta la dezvoltarea afacerii sa elimine cheltuiala cu chiria. ROMCOM a venit insa in sprijinul societatii, fiind singurul finantator care a avut incredere in aceasta afacere. In decurs de cateva zile, banii necesari investitiei au fost virati in contul societatii si in scurt timp, visul de a avea un service propriu a devenit realitate.

„Nu as fi ajuns prea repede la acest nivel fara imprumutul de la ROMCOM. Trebuia sa imi pun clientii sa plateasca un pret mult prea ridicat pentru serviciile pe care le ofeream, din cauza cheltuielii cu chiria, care ar fi fost foarte ridicata pentru tot spatiul pe care il am eu aici.

In scurt timp dupa ce s-a mutat in service-ul propriu, Autoservice Polivalenta Arad a semnat un contract de colaborare cu o firma de curierat pentru care ofera servicii 24 h/24 h pe partea de mecanica si caroserie . Experienta si dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate, i-au adus Dlui Ciprian Crisan multe colaborari pe termen lung sau scurt , cu firme de prestigiu din Municipiul Arad.

„Eu vreau sa dorm linistit noaptea! Cu repararea masinilor nu te poti juca, totul trebuie sa fie perfect . Eu sunt foarte bucuros pentru ca am facut alegerea aceasta, pentru ca sunt mult mai linistit . Un lucru bun este faptul ca stiu in fiecare luna care este rata  pe care eu trebuie sa o achit catre ROMCOM. Am apreciat si faptul ca la creditul ROMCOM nu sunt costuri ascunse sau comisione de care sa nu fi stiut in momentul in care am semnat contractul.” ne mai spune Dl Crisan.

Vrem sa va scriem povestea

La ROMCOM ne bucuram pentru fiecare client care reuseste sa transforme un vis in idee, iar  aceea idee devine realitate. Suntem alaturi de clientii nostri si ne bucuram cand avem sansa sa scriem despre succesul lor. Fie ca începi o afacere noua, fie vrei sa îti duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura sa îti facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino sa vorbim! sau suna la 0754 434 284 pentru a lua legatura cu un consultant de credite.

Tags: ,

Nicoleta Vermeșan

Despre autor

Despre autor: Nicoleta este consultant credite la IFN ROMCOM SA în cadrul biroului din Arad începând cu ianuarie 2019. Înainte de a face parte din echipa Romcom a lucrat tot în cadrul unei instituții financiar nebancare. Așadar o recomandă experiența și profesionalismul de care dă dovadă. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus