Soluții de dezvoltare pentru afaceri

RADU`S PUB & GRILL: RESTAURANT CU FINANȚARE ROMCOM

By on 9 September 2019 in Credite IMM

Radu si-a dorit mereu sa aibe propriul restaurant. Provenind dintr-o familie cu experiență în domeniul Horeca, a avut  aproape toate piesele de puzzle pentru a-și deschide un restaurant de succes. Primele două încercări nu au fost prea reușite, dar asta nu l-a descurajat, ba mai mult l-a ambiționat să nu renunțe. 

În 2015 s-a ivit oportunitatea de a deschide un restaurant în Complexul Era Park. Așa a apărut Radu’s Pub & Grill, care are deja are o vechime de 4 ani.

 

Programul pomicol – submăsura 4.1a

 

Cheia succesului? Materia primă de calitate superioară și calitatea serviciilor. Prețurile sunt accesibile pentru toată lumea și cu siguranță dacă un client apreciază gustul “ca la mama acasă” va continua să vină să mănânce la noi, susține Radu.

Mărturisește că interacționează des cu clienții pentru a le cere  părerea, pentru a putea păstra standardul ridicat. Are clienți fideli încă de la dechiderea localului și din ce în mai multe firme apelează la el pentru livrarea meniurilor.

Programul pomicol – submăsura 4.1a

 

De ROMCOM știa de la cineva din familie, însă atunci când a avut nevoie de capital de lucru pentru deschiderea restaurantului Radu nu s-a gândit să apeleze la ROMCOM. Totuși, exact în acea perioadă, unul din consultanții ROMCOM l-a contactat telefonic pe Radu și i-a prezentat serviciile de finanțare oferite de ROMCOM.

După ce trecuse deja pragul mai multor bănci, Radu a cerut o ofertă de credit de la ROMCOM. Punct ochit, punct lovit, nu doar ca soluția de credit a fost adaptată nevoii afacerii, ci procesul de creditare a venit la pachet cu rapiditate, flexibilitate și deschidere în analiza afacerii, elemente pe care Radu le-a apreciat. “Nu a fost ca la bancă, unde totul e rigid și impersonal, unde am avut impresia mereu că discut cu calculatoare, unde mai bifezi niște răspunsuri și primești un scoring/punctaj care te definește ca om și ca afacere.”  

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale:

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Sună la 0756 119 084 sau vino să vorbim.

Tags: ,

Dana Fetea

Despre autor

Despre autor: Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus