Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Bistro Ten – Local nou deschis in Targu Mures cu finantare ROMCOM

By on 13 April 2019 in Credite IMM

De curand s-a deschis un nou bistro in Targu Mures pe strada Calarasilor vis a vis de Hotel Continental. Ten este un local ce doreste sa ofere mancare de calitate cu specific traditional intr-o atmosfera placuta in zona centrala a orasului. De asemenea, restaurantul isi propune sa ofere servicii de catering pentru firmele din oras si evenimente private.

Ioana, protagonista acestei, idei a inceput acum 3 ani un fast food cu donuterie in centrul Reghinului, o afacere care i-a adus satisfactie si a motivat-o sa caute solutii pentru extinderea acesteia la un alt nivel. Astfel a inceput povestea Ten, cu visul de a avea un local in care se consuma mancare buna intr-o ambianta placuta.

Primii pasi au fost sa identifice o locatie unde urma sa se desfasoare activitatea si sa creioneze celelalte detalii specifice. Intrebari precum : Cat de mare va fi restaurantul?, Ce fel de specific va avea?, Care vor fi elementele distinctive fata de alte afaceri similar? au devenit provocarile zilnice in creionarea acestui vis.

 

“Aceasta parte a proiectarii ideii de afaceri a fost partea cea mai creativa si mai frumoasa “ ne spune Ioana.

Dupa parcurgerea elementelor premergatoare a venit momentul in care trebuiau implementate ideile propriuzise. Prima, dar nu singura provocare, a fost finantarea investitiei.  

Chiar daca teoretic piata financiara abunda in oferte si promisiuni de finantare de tot felul, majoritatea bancilor au privit ideea de a porni un bistro de la zero intr-un alt oras decat Reghin mult prea riscanta, si au refuzat cererea de credit.

 

Prin intermediul uni prieten, la randul lui client ROMCOM, Ioana a luat legatura cu ROMCOM, care i-a acordat rapid finantarea de care avea nevoie, astfel incat ea sa se poata concentra pe implementarea propriuzisa a ideii de afacere.

A fost mult de lucru, de la amenajarea propriuzisa a spatiului la dotarea lui, angajarea de personal, stabilirea meniurilor si toate celelalte amanunte care trebuiau puse la punct. Dupa aproape doua luni de pregatiri, Bistro Ten a inceput sa primeasca primii client, si va asteapta si pe Dvs sa-i treceti pragul in Targu Mures, pe strada Calarasilor, vis a vis cu Hotelul Continental.

Vrem să vă scriem povestea

La ROMCOM, suntem bucuroşi când avem şansa de a scrie despre succesul clienţilor noştri. Indiferent dacă începi o afacere nouă sau doreşti să îţi duci afacerea la nivelul următor, ne-am bcura să finanțăm afacerea ta. Vino să vorbim!

Tags: ,

Mihai Cengher

Despre autor

Despre autor: Mihai este consultant credite Romcom în cadrul biroului din Târgu Mures din septembrie 2014. Înainte de ROMCOM a lucrat timp de 3 ani și jumătate tot în instituții financiare nebancare ca și consultant credite pentru agricultură. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus