Soluții de dezvoltare pentru afaceri

CORTESIA – O AFACERE DE FAMILIE FINANȚATĂ CU ÎMPRUMUT DE LA ROMCOM

By on 31 July 2017 in Credite IMM

Ioan Avram a lucrat anterior în calitate de director de vânzări și Lavinia, soția dumnealui, în calitate de casier. Interesați de domeniul vânzărilor, au decis să preia un busines de la niște prieteni care vindeau engross articole pentru casă (prosoape) și articole de nevoi personale (șosete, pijamale, lenjerie și altele).

Credit pentru achiziție stoc

În anul 2013, după preluarea afacerii, familia Avram a solicitat un credit ROMCOM pentru achiziția de marfă.

“Cortesia înseamnă cu drag” menționează domnul Avram. “Cu împrumutul de la ROMCOM am avut posibilitatea să achiziționăm un stoc nou de marfă și să începem acel ciclu de vânzare-cumpărare de care am avut nevoie.”

În prezent, Cortesia SRL vinde produse atât către magazine de desfacere din zona rurală cât și direct, către persoane fizice.

“Există zile când avem vânzări scăzute și e timpul să plătesc dobânda. Ne rugăm și clienții încep să vină. Noi credem că Dumnezeu este cel ce ne trimite clienții. Afacerea acesta este singura sursă de venit al familiei noastre. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru Cortesia.”

Sprijină comunitatea

Familia Avram a avut posibilitatea să doneze șosete la o casă de batrâni și să ajute copiii de la Căminul Felix. “Ne pasă de copiii de la Căminul Felix” spune Lavinia Avram.

De asemenea, o bună parte din produsele vândute vin de la producători români. “Noi dorim să colaborăm cu branduri autohtone și să susținem piața locală și sperăm să extidem lista producătorilor autohtoni cu care colaborăm” a adăugat doamna Avram.

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Marcel Niculas

Despre autor

Despre autor: Marcel lucreză la biroul ROMCOM din Oradea. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, Marcel a lucrat ca manager de calitate în cadrul unei companii de IT. Din 2006 până în 2016 a lucrat ca și consultant finanțări nerambursabile. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus