Soluții de dezvoltare pentru afaceri

I WISH COSMETICS – Plus de frumusețe cu credit ROMCOM

By on 25 October 2017 in Credite IMM

Laurențiu este un tânăr antreprenor plin de energie și cu visuri mari pentru afacerea ‘I Wish Cosmetics”. Firma importă în România produse cosmetice de calitate din Europa de Vest la un preț rezonabil.

I WISH COSMETICS

După mai mulți ani petrecuți la muncă în Belgia, Laurențiu s-a întors acasă cu gândul de a începe o afacere pe cont propriu. Ideea i-a venit atunci când a observat cât de mulți bani cheltuia prietena sa pentru produsele cosmetice. După ce a făcut o cercetare de piață pentru a înțelege modelul de business, Laurențiu a inființat în anul 2015 compania “I Wish Cosmetics”.

“Aduc produse care nu se pot găsi în magazinele din România la prețuri rezonabile. Un adevarat antrepenor își asumă riscul. Dacă nu riști nu ești un adevarat afacerist. Desigur riscurile sunt calculate.”

Magazin online

Afacerea a început cu pași mici, cu câteva produse și pagina de Facebook. După ce afacerea a crescut, Laurențiu a pus bazele unui magazin online.

“Vedeam potențialul și tot vroiam să mă ridic la alt nivel, să continuu să cresc. Dacă fac totul la nivel profesional, am produse diversificate și sunt în trend, atunci de ce să nu deschid și un magazin fizic?”

Magazin fizic

După ce și-a deschis primul magazinul fizic, Laurențiu a înțeles că avea nevoie de capital de lucru.

“Multe bănci nu doreau să îmi ofere finanțare pentru ca începusem doar de câteva luni și eram un client cu profil ridicat de risc pentru bancă.”

Credit ROMCOM

În schimb, a apelat la ROMCOM și cu primul credit de la ROMCOM, Laurențiu și-a lărgit gama de produse, lucru care i-a adus și mai mulți clienți.

Mai multe locații

Pentru că afacerea s-a dezvoltat, Laurențiu a înțeles că are nevoie de o locație mai potrivită, și din nou a apelat la ROMCOM pentru finanțarea extinderii afacerii. În prezent, I Wish Cosmetics are 2 locații în Oradea, și planifică să se extindă până în Timișoara, Cluj și chiar București. Prin schimbarea locației, vânzările au crescut cu 30 la sută comparativ cu vânzările precedente.

“Sun pasionat de această afacere și împreună cu ea am crescut și eu în cunostințele mele despre produse cosmetice. Dorința mea este să deschid o școală de make-up și să creez prin brandul I Wish Cosmetics un mediu în care clienții nu doar achiziționează produse dar și au o relație apropiată cu angajații noștri și primesc ajutorul necesar utilizării optime a produselor”.

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus