Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un credit ROMCOM: Avem incredere in afacerile mici (52)

By on 18 July 2016 in Credite IMM

Aud frecvent oameni afirmând că în România nu poţi face afaceri.

Credite ROMCOM Afaceri mici

În majoritatea cazurilor, aceasta afirmație vine de la reprezentanţii unor afaceri mici care nu au reuşit să ajungă la o anumită marjă de profit sau a căror afecere poate chiar se zbate la limita de supraviețuire.

Înțelegem provocarile

Cred că eşti îndreptăţit să fii uneori pesimist(ă)! Rezultatele vizibile și rapide sunt în general greu de obținut. La început faci investiţii (din surse proprii) în afacere şi acestea de multe ori se dovedesc a fi insuficiente. Totodată poţi fi descurajat(ă) de mediul de afaceri concurenţial (o adevărată junglă) şi de sistemul fiscal complicat şi schimbător. În plus, atunci când afacerea ta este mică sau foarte mică (start-up) instituţiile bancare nu stau de vorba cu tine. In cazul în care o fac, rezultatul evaluarea cererii de credit vine după o perioadă luuungă (câteodata luni de zile), și riști să afli că eşti nefinanțabil.

Avantajele finanțării

Este o adevărată provocare să clădești un business pas cu pas, doar din ceea ce produce afacerea la început (primii ani). Fiind un business mic, fără putere financiară, pot sa treacă pe lângă tine oportunităţi care să aducă dezvoltarea afacerii tale. Oare ce ai putea face cu finanțare adecvată? Poate să ai o ofertă mai mare de produse pe stand; să achiți mai repede la furnizori și să negociezi prețuri mai mici; să introduci servicii noi; să cumperi utilaje noi sau un spațiu nou, sau echipamente mai performante, să îți crești echipa, etc.

Noi credem că în România poți face afaceri

Conduci o afacere mică? Vrei să îți pui în aplicare obiectivele și ideile? Vrei sa creşti cu paşi mai hotarâţi şi constanţi afacerea ta de succes? Atunci ești partenerul pe care ni-l dorim. De ce? Pentru ca ROMCOM crede că în România se pot face afaceri. Dovada vie sunt cele peste 2000 de afaceri (PFA, AF, II, IF, SRL, SCS, SA, inclusiv fermieri şi afaceri nou înfiinţate) susținute de IFN ROMCOM SA prin servicii de finanţare, consultanţă şi training.

Proceduri simple

ROMCOM îţi facilitează accesarea resurselor financiare de care ai nevoie prin intermediul creditelor. Procedura noastră este simplă, rapidă (în cel mult 7 zile primeşti răspuns la dosarul tău) şi condiţiile noastre sunt flexibile. În plus, vei valorifica încă o resursă foarte importantă a business-ului tău, şi anume TIMPUL.

Vino să discutăm

Dacă ești interesat(ă) să afli mai multe despre pachetele de creditare ROMCOM, scrie-ne pe pagina de contact sau pe Facebook.

Tags:

Mihaela Feier

Despre autor

Despre autor: Mihaela este responsabilă pentru promovarea creditelor ROMCOM și îngrijirea portofoliului de clienți din Arad. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM, a lucrat ca manager în cadrul unei companii avizate pe vânzarea și mentenanța echipamentelor și sistemelor fiscale. Este o persoană dornică de învățare și dezvoltare continuă. Se implică în diverse proiecte sociale și culturale din Arad. Este membru fondator al clubului de public speaking Toastmasters Arad. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus