Soluții de dezvoltare pentru afaceri

100 Argumente pentru un Credit ROMCOM: Poți lucra cu orice bancă dorești pentru transferuri (38)

By on 5 November 2015 in Credite IMM

Unul din primele lucruri pe care trebuie să le faci atunci când înființezi o firmă este să deschizi un cont la bancă. Vei avea nevoie de numărul de cont chiar de la început, pentru a depune capitalul social la înființarea firmei. Poate decizia aceasta o iei în pripă și te oprești la prima agenție bancară unde ești prima și nu a opta persoană la rând. Sau poate mergi direct la o anumită bancă pentru că ai prieteni acolo.

Credit card

În timp, s-ar putea să schimbi mai multe bănci, sau poate chiar să ai conturi la mai multe bănci. La una îți convin costurile asociate contului curent, la alta personalul ți se pare mai amabil sau mai prompt, alții sunt mai flexibili.

Atunci când iei un credit de la Romcom, noi știm că ești familiar cu felul în care operează banca sau băncile cu care lucrezi deja. Și pentru că mai știm și cât de greu este ca oamenii să schimbe banca cu care lucrează, clienții noștri pot să aleagă singuri care este banca cu care vor să lucreze atunci când le transferăm creditul aprobat. Spre deosebire de o bancă, noi nu obligăm pe nimeni să deschidă un cont într-o anumită agenție sau sucursală. Dacă ai luat un credit de la ROMCOM, poți să încasezi în orice cont suma aferentă creditului.

Acesta este un mare avantaj, deoarece

  • Tu ești deja familiar cu banca unde ai contul deschis
  • Nu trebuie să aduni documentație suplimentară pentru deschiderea contului
  • Nu trebuie să plătești din nou pentru deschiderea unui cont
  • Nu trebuie să plătești comisioane și speze bancare asociate cu administrarea contului pe termenul creditului
  • Poți folosi timpul astfel economisit pentru lucruri care sunt cu adevărat importante pentru tine.

Plăți eficiente

Atunci când plătești ratele creditului, vei avea opțiunea plății cash, la sediul nostru sau vei putea plăti prin transfer bancar, din banca ta în banca noastră. Îți sugerăm activarea opțiunii de online banking de la banca cu care lucrezi, pentru o maximă economie de timp la plata ratelor.

Vino să discutăm

Dacă vrei sa afli mai multe despre noi, te rugăm să ne contactezi și te așteptăm la sediul Romcom pe str. Gh. Doja, Nr. 49A, Oradea.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus