Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Galele Ospitalitatii Romanesti Regiunea Nord – Vest

By on 2 November 2015 in Evenimente

In data de 23 Octombrie, echipa Romcom a participat in calitate de partener la Galele Ospitalitatii Romanesti Regiunea Nord – Vest, eveniment organizat de catre societatea Active Job Consulting. Gala a fost un moment deosebit in care ne-am bucurat impreuna de reusitele proiectul, dar a fost si un moment bun pentru promovarea antreprenorilor romani, a micilor mestesugari.

Noi, ca si firma, credem in importanta antreprenoriatul romanesc si dorim sa ne implicam cat mai mult in dezvoltarea lui. O parte din rolul nostru in proiectul “CEO – Centrul de Excelenta in Ospitalitate” a fost sa initiem afaceri si sa oferim consultanta persoanelor care doresc sa faca pasul catre domeniul afaceri. In pozele de mai jos e Gala Ospitalitatii Regiunea Nord – Vest, dar si o parte din micii antreprenori romani care ne-au bucurat cu produsele lor.

12194823_10154305975858761_1052333228632724057_o

Corneliu Cadar

Despre autor

Despre autor: Corneliu s-a alăturat echipei ROMCOM din Oradea în iulie 2014. A absolvit Facultatea de Management de la Universitatea Emanuel din Oradea şi lucrează la departamentul de consultanţă – finanţări nerambursabile cu fonduri europene și fonduri de la bugetul de stat. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus