Soluții de dezvoltare pentru afaceri

CSS SERV SRL – reparații radiatoare și climă auto cu credit ROMCOM

By on 19 December 2016 in Credite IMM

Pe Claudiu Pășcuț l-au pasionat mașinile din copilărie. A urmat școala de mecanic auto iar după terminarea cursurilor s-a dus ca ucenic într-un atelier. Aici s-a orientat și specializat pe segmentul reparații radiatoare și climă auto.

Claudiu Pășcuț, CSS SERV SRL

Pe cont propriu

După patru ani în care a învațat tot ce putea despre radiatoare, la îndemnul unui prieten, a decis să înceapă o afacere în domeniu pe cont propriu. Ideea împreună cu pasiunea și inițiativa l-au ajutat să facă un plan viabil cu care a început să caute finanțare. Așa Claudiu a ajuns pe pagina web a ROMCOM, a citit detaliile despre creditele ROMCOM și și-a lăsat datele de contact.

Când ne-am întâlnit, Claudiu avea deja un plan de afaceri bine făcut si un entuziasm debordant. Nu avea finanțare și încă nu își înființase fima. A fost ușor să ne convingă cu privire la oportunitatea afacerii. Claudiu cunoștea bine domeniul, găsise deja un atelier de închiriat iar o parte din echipamentele necesare erau deja achiziționate.

Credit ROMCOM

Cu creditul de la ROMCOM și-a achizitionat restul sculelor și echipamentelor necesare, și și-a asigurat capitalul necesar demarării activității. Din ianurie 2015 CSS Serv are și un punct de lucru în Satu Mare, str. Careiului, nr. 160.

css serv

CSS SERV SRL este încă un exemplu de afacere start-up finanțată si susținută de ROMCOM, care se îndreaptă cu pași siguri spre succes.

Vrem să scriem și povestea ta

Dacă ai o afacere, sau doar o idee dar esti pasionat, ai initiativă si dispus să-ți asumi riscuri si să-ți realizezi visurile te asteptăm la ROMCOM să discutăm cum putem începe împreuna o afacere.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus