Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Ești broker de credite? Devino partener al IFN ROMCOM SA și oferă creditele noastre clienților tăi persoane juridice

By on 1 March 2017 in Credite IMM

Căutăm parteneri de afaceri serioși care au în portofoliu clienți persoane juridice. Poate ești broker de credite, contabil sau jurist – parteneriatul cu noi este șansa ta pentru a găsi soluții la nevoile de finanțare ale clienților tăi și pentru a-ți crește și diversifica veniturile.

Parteneriate

Despre IFN ROMCOM SA

IFN ROMCOM SA este parte a unui grup de firme elvețiano-român care susține dezvoltarea afacerilor mici și mijlocii din Transilvania. De-a lungul ultimilor 15 ani, am susținut crearea a peste 8000 de locuri de muncă, prin credite acordate de peste 50 mil Euro. Am pornit de la un birou mic în Oradea, iar acum consultanții noștri de credite finanțează afaceri mici din toată zona de vest și nord-vest.

Clienții noștri

Clientul nostru este în general o afacere mică sau o fermă, inclusiv start-up, care are până la 5 ani vechime, 0-5 angajați, o cifră de afaceri anuală de până la 450.000 lei, și are dificultăți în a obține un credit bancar.

Creditele ROMCOM

Creditele noastre sunt de până la 120.000 lei, pot acoperi atât nevoi de investiții cât și nevoi de capital de lucru, și se pot achita într-o perioadă de până la 60 luni.

Clienții noștri apreciază rapiditatea cu care răspundem la nevoia de finanțare, flexibilitatea noastră, simplitatea și transparența procedurii, precum și alte 97+ caracteristici ale creditelor ROMCOM pe care am început să le descriem aici.

Beneficiile colaborării cu ROMCOM

Alți brokeri de credite cu care lucrăm deja ne spun că beneficiile colaborării cu ROMCOM includ fidelizarea clienţilor existenți, mai multe soluţii de credit pentru clienţi, identificarea de clienţi noi, oportunitatea de câştiguri suplimentare precum și oportunităţi de cross-selling prin afilierea la reţeaua de parteneri ROMCOM.

Vino să discutăm

Dacă vrei să afli mai multe despre oportunitatea de a colabora cu ROMCOM, scrie-ne un email la office@romcom.ro cu datele tale de contact, profilul de activitate și zona în care activezi.

Tags:

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus