Soluții de dezvoltare pentru afaceri

GETANA FASHION – cum o pasiune de familie și un credit ROMCOM pot pune bazele unei afaceri de succes

By on 13 March 2017 in Credite IMM

Doamna Geta Grencner a fost întotdeuna pasionată de a crea, iar inspirația ei a fost și este croitoria. A învățat meseria de la 19 ani, când a început să lucreze și să se dezvolte profesional în acest domeniu.

getana fashion

Câțiva ani a lucrat pentru o companie în Italia, unde a cunoscut mulți clienți din domeniu, care mai târziu au devenit clienții ei.

Afacere proprie

Cu experiența acumulată dupa atâția ani și dorința de a avea propria ei secție de croitorie, doamna Grencner a apelat la ROMCOM pentru finanțarea afacerii proprii pe care a numit-o GETANA FASHION, și care se ocupă de confecționarea articolelor de îmbrăcăminte, preponderent pentru clienți străini.

“Mi-am dat seama că vreau o schimbare, că sunt gata să am ceva al meu si mi-am spus ‘De ce să nu risc?’ și am riscat. Nu regret deloc că am luat acestă decizie. Contractarea unui credit de la ROMCOM m-a ajutat să-mi deschid propria mea afacere. Sunt mulțumită de serviciile ROMCOM.”

Alături de familie

Familia este de asemenea alături. Adalbert Iuliu, soțul doamnei Grencner, și-a susținut soția în decizia ei și a hotărât să învețe croitorie pentru a fi alături de soție, și pentru a putea dezvolta împreună GETANA FASHION.

La fel, fiul lor, este implicat pe partea creativă a afacerii.

“Noi lucrăm ca o echipă, suntem o familie și avem un scop comun asupra dezvoltării afacerii noastre, si acest scop a devenit pasiune de familie. Soțul meu este stânca mea, aș putea fi foarte emoțională, dar el mă calmează, lucrăm împreună foarte bine.”

13 locuri de muncă

Doamna Grencner a pus bazele GETANA FASHION în 2016, și cu banii proprii și creditul de la ROMCOM a achiziționat utilajele necesare procesului de producție, concomitent cu crearea a 13 locuri de muncă.

Când se referă la valorile afacerii ei, doamna Grencner menționeacă că

“întotdeauna punem calitatea pe primul loc, calitatea e mai presus de cantitatea; de aceea clienții noștri se întorc la noi de fiecare dată.”

Doamna Grencner e încă un întreprinzător la care curajul și susținerea familiei a fost mai presus decât frica și emoțiile legate de începerea unei afaceri pe cont propriu. La ROMCOM ne bucurăm de succesul GETANA FASHION și de posibilitatea de a finanța aceată afacere de familie.

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus