Soluții de dezvoltare pentru afaceri

LATINUS SRL – business-ul care aduce căldură în casa și în inimile clienților

By on 29 March 2017 in Credite IMM

Domnul Octavian Cismaș și-a înființat afacerea, Latinus SRL în anul 2007 și se ocupă cu producerea cazanelor pentru încălzirea apei. De profesie inginer, până în anul 2007 Dl Cismaș a lucrat pentru alții, însă după ce a acumulat experiență în domeniu, a hotărât să înceapă o afacere pe cont propriu.

latinus srl

Timp de 10 ani firma și-a desfășurat activitatea într-o hală închiriată. Domnul Cismaș a dorit mult să dezvolte activitatea, însă chiria halei era o cheltuială suficient de mare pentru a crea o barieră în calea investițiilor.

Credit ROMCOM

Doamna Cismaș, care este și contabilul firmei, a auzit despre creditele pentru afaceri oferite de ROMCOM, și împreună cu soțul, au decis să solicite un credit ROMCOM pentru investiții. Cu creditul primit și economiile proprii, firma a reușit să achiziționeze un teren, să construiască propria hală de producție și să procure alte utilaje necesare.

„Nu am fost deschis pentru un credit, dar consultantul de credite mi-a explicat beneficiile de a lua un împrumut și cât de mult voi putea economisi pe construirea unei hale în loc de închirierea acesteia. Am fost uimit cât de mult pot economisi și să cresc.”

13 angajați

În prezent în cadrul societății lucrează 13 persoane.

„Încerc să creez cât mai multe oportunități de angajare, astfel încât oamenii să poată avea un loc de muncă. Dacă cineva vrea să lucreze și nu are abilitățile necesare, eu sunt deschis pentru a instrui noi angajați. Am avut doi pensionari veterani pe care nimeni nu-i angaja, însă și ei trebuie să îngrijească de familiile lor, așa că i-am acceptat la fabrica mea, i-am învățat abilitățile necesare și le-am oferit locuri de muncă.”

Premise pentru creștere

Investiția realizată cu creditul ROMCOM crează în același timp premise bune pentru dezvoltarea viitoare a afacerii:

„Sunt foarte recunoscător că am putut să îmi realizez visul de a avea propria mea hală de producție, simt că pot crește în modul în care doresc. Sunt recunoscător serviciilor ROMCOM, am avut o experiență bună cu ei.”

Vrem să scriem și povestea ta

Ne bucurăm cand avem șansa să scriem despre succesul clienților noștri. Fie că începi o afacere noua, fie vrei să îți duci activitatea la urmatorul nivel, ne-am bucura să îți facilitam asta printr-un credit ROMCOM. Vino să discutăm.

Tags:

Dana Fetea

Despre autor

Despre autor: Dana este consultant credite la IFN ROMCOM SA , din 2013. A absolvit Facultatea de Științe Economice și a a urmat Programul de Master International Business & Management din Pavia, Italia. Are experiență în vânzări și este pregatită să vă dea cele mai bune soluții. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus