Soluții de dezvoltare pentru afaceri

Grădinița Pygmalion: Investiții în viitor cu credit ROMCOM

By on 16 August 2018 in Credite IMM

Grădinița Pygmalion este o grădiniţă privată născută din visele lui Marius şi Andreea Mihai. Activitatea a început în 2010, în Ghiroda, iar mulţumită devotamentului şi consecvenţei celor doi, în prezent grădinița funcționează la capacitate maximă.

Gradinita pygmalion

Din mediul bancar in afacerea proprie

Înainte de începerea acestei afaceri, Marius a lucrat într-o bancă comercială, dar a ales să reunuţe când s-a născut primul lor copil.

”Voiam să petrec timp cu fiul meu. Cu toate acestea, după câteva luni de concediu parental, nu mai puteam sta fără activitate, am simţit nevoia să lucrez. Din totdeauna ne-au plăcut copii, aşa că am decis să deschidem o grădiniţă.”

Începuturi pline de provocări

Când a avut loc deschiderea, în octombrie 2010, Pygmalion găzduia doar 6 copii, având un număr de 6 angajaţi pe lângă Marius şi Andreea. Prin urmare, după câteva luni de activitate, situaţia financiară era în declin.

“Acela a fost momentul când am contractat primul nostru credit ROMCOM, pentru a ne dezvolta activitatea. Am aflat despre ROMCOM de la niște rude, care la rândul lor aveau o afacere și contractaseră deja un credit ROMCOM”.

Cu ajutorul unui credit ROMCOM

În prezent, Pygmalion a ajuns la capacitatea maximă de 94 de copii, cu vârste cuprinse între 1 şi 6 ani, și o echipă de 14 persoane. Infrastructura grădiniţei este compusă dintr-un teren de joacă imens, o grădină de legume organice, unde sunt implicaţi şi copiii, o grădină zoologică în miniatură, şi multe alte facilități care oferă copiilor un mod inedit de dezvoltare.

Astfel, Andreea şi Marius au creat locul ideal pentru bună dezvoltare a copiilor.

“Cererea este aşa de mare, încât copiii se înscriu cu doi ani înainte ca să ajungă la grădiniţa noastră.”

În plus, Andreea şi Marius şi-au diversificat activitatea, au introdus servicii psihologice pentru copii, terapie de familie şi consiliere parentală. În 2018 au contractat cel de al şaselea credit ROMCOM, destinat construirii unei bucătării care să ofere servicii de catering pentru copii și familiile acestora. De asemenea, Pygmalion prepară mâncare şi pentru alte grădinițe din Timişoara.

Marius şi Andreea sunt în continuare foarte pasionaţi de activitatea din cadrul Pygmalion, și speră să continue să aibă un impact pozitiv în viața și mai multor copii în anii următori.

Dorim să îţi scriem povestea:

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Vino să vorbim.

Tags:

Ionut Craciun

Despre autor

Despre autor: Ionuț este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universitații din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Finanțe-Bănci și masterand în Administrarea Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2013. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus