Soluții de dezvoltare pentru afaceri

IFN ROMCOM SA finanțează micile afaceri de comerț din mediul rural

By on 27 October 2021 in Credite IMM

Cu toții știm cât de important este începutul unei afaceri, fapt pentru care ROMCOM sprijină cu credite micile afaceri aflate la început de drum, inclusiv micile afaceri de comerț din mediul rural.

Spre exemplu societatea Andanera SRL, o firmă mica din loc Brădet, Județul Bihor, a fost înființată în anul 2016, inițial având ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. Ulterior afacerea a pivotat către comerțul produselor alimentare și nealimentare, practic un mic magazin.

Pentru amenajarea magazinului și pentru stocul inițial de produse doamna Condure Adriana, proprietarul afacerii, a apelat la ROMCOM pentru un sprijin financiar iar în acest sens dânsa recunoaște deschis că acest credit a fost “motorul” cu care a pornit afacera de comerț.

Azi, pragul magazinului “La doi nuci ” din Brădet deținut de Dna Condure este trecut des atât de localnici cât și de turiștii care doresc să viziteze “Peștera urșilor” si împrejurimile.

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale

Pentru ROMCOM este o plăcere să avem ocazia să scriem despre succesul clienților noştri. Indiferent că începi o nouă afacere, sau doreşti să îţi îndrepţi activitatea către un alt nivel, am fi bucuroşi să te putem ajuta cu unul dintre împrumuturile noastre. Sună la 0771 010 236 sau lasă-ne aici datele tale de contact.

Tags: ,

Simina Oros

Despre autor

Despre autor: Simina este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA, absolvent al Universității din Oradea, Facultatea de Științe Economice, specializarea Contabilitate și informatică de gestiune și masterand în Contabilitatea, auditul și gestiunea afacerilor în cadrul aceleiași instituții. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2021. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus