Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM CONTINUĂ SĂ FINANȚEZE AFACERI START-UP

By on 29 July 2021 in Credite IMM

Se întâmplă uneori să ai o idee de afacere pe care să nu o poți pune în practică din diverse motive: lipsa fondurilor proprii sau faptul că nu ai acces la finanțare bancară. Dacă ești la început de drum cu afacerea ta și dorești un aport suplimentar de cash in firmă sub forma unui credit pentru capital de lucru sau investiții, atunci ai ajuns exact unde trebuie.

De ce? Poți accesa oricând un credit de la ROMCOM pentru a porni și dezvolta ideea ta de afacere. De fapt, cel puțin unul din cinci credite pe care le acordăm la ROMCOM este destinat unei afaceri start-up.

Știm că atunci când ai o afacere este important să ai parte de soluții financiare de calitate și de un partener de încredere. Credem că experiența celor aproape 30 de ani în care la ROMCOM am furnizat soluţii de dezvoltare pentru mii de întreprinderi mici şi mijlocii prin servicii de finanţare, consultanţă şi instruire în domeniul afacerilor ne recomanda ca partener de afaceri potrivit tine si afacerea ta.

Îți putem oferi până la 120.000 RON pentru afacerea ta, fie sub formă de credit de investiții fie pentru capital de lucru. Procesul pentru a obține un credit de la ROMCOM este unul simplu: facem cunoștință, completăm cererea de credit și atașăm documentele ce o însoțesc, analizăm cererea ta și venim cu o oferta personalizată de credit, care să răspundă nevoilor tale de finanțare. Ne dorim să păstrăm lucrurile simple și să fim cât mai rapizi, astfel încât tu să îți poți dezvolta afacerea.

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale:

Ai o idee de afacere? Atunci trebuie neaparat sa ne cunoastem! Pentru a discuta detalii despre finanțare ne putem auzi telefonic la 0741 651 987 sau lasă-ne aici datele tale de contact și luăm noi legătura cu tine.

Tags: ,

Ionuț Borota

Despre autor

Despre autor: Ionuț Borota este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM în 2020, Ionuț a lucrat ca și manager de vânzări în cadrul mai multor compani multinaționale. Are o experiență de peste 6 ani în vânzări din care peste 4 ani în domeniul financiar. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus