Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM finanțează afaceri de tip Coffee to Go

By on 20 November 2021 in Credite IMM

Cafeaua înseamnă in primul rând socializare. Această socializare pe care, nu-i așa, în perioada asta sensibilă o căutăm atât de mult. Eu unul sincer o văd ca pe o necesitate pentru a putea funcționa în primele ore ale dimineții și dacă mai iau în calcul că niciodată nu am timp să îmi fac cafeaua acasă, aș putea spune că acest gen de afacere este soluția perfectă pentru cei ca mine, care se trezesc, iau o cafea în mână și pleacă mai departe. Sunt absolut convins că nu sunt singurul client pentru care Coffee to Go este cea mai buna alternativă în fiecare dimineață.

Pandemia a transformat mult acest sector de activitate, așa că au apărut afaceri noi sau afaceri care au trebuit să se reinventeze pentru a supraviețui. Una dintre afacerile profitabile pe timp de pandemie este și afacerea de tip Coffee to go, o afacere mică care poate produce profit imediat și care nu necesită foarte multe investiții.

Dacă îți dorești o afacere în domeniul cafelei dezvoltând concepte care vin în întâmpinarea consumatorilor dornici de savura produse de calitate, ar trebui să iei în calcul câteva lucruri importante:  să găsești o locație cu un trafic bun,  să găsești o franciză de calitate și să găsești finanțare rapidă pentru a putea începe cât mai repede. Majoritatea francizelor de top Coffee to Go costă până la 120.000 lei (sau echivalent in Euro), funcție de mărimea spațiului, aici fiind incluse și echipamentele și training-ul initial.

Când vine vorba de finanțare te putem ajuta noi, cu un credit de la ROMCOM. Credem cu tărie că cei 30 de ani de experiență în domeniul creditării IMM-urilor ne recomandă a fi un partener de încredere pentru afacerea ta. Îți putem oferi până la 120000 de RON pentru afacerea ta sub forma unui credit de investiții.  Procesul pentru obținerea unui credit ROMCOM este simplu și rapid. Mai ales dacă se întâmplă la o cafea.

Dorim să ne implicăm în povestea afacerii tale:

Ai o idee de afacere? Atunci trebuie neaparat sa ne cunoastem! Pentru a discuta detalii despre finanțare ne putem auzi telefonic la 0741 651 987 sau lasă-ne aici datele tale de contact și luăm noi legătura cu tine.

Tags: ,

Ionuț Borota

Despre autor

Despre autor: Ionuț Borota este consultant credite în cadrul IFN ROMCOM SA. Înainte de a se alătura echipei ROMCOM în 2020, Ionuț a lucrat ca și manager de vânzări în cadrul mai multor compani multinaționale. Are o experiență de peste 6 ani în vânzări din care peste 4 ani în domeniul financiar. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus