Soluții de dezvoltare pentru afaceri

AI AFLAT? S-A DESCHIS KINETIC BODY ORADEA ÎN CRIȘUL SHOPPING CENTER CU FINANTARE DE LA ROMCOM

By on 29 May 2019 in Credite IMM

 

Duminică, 26 mai 2019 a avut loc in Oradea inaugarea celui mai nou concept de fitness. Acesta combină sănătatea și fitness-ul cu tehnologia de vârf în domeniul sportiv și este adresat tuturor celor ce doresc să meargă la sală dar lipsa timpului îi impiedică. Practic, 20 de minute de exercitii cu electrostimulare activă a mușchilor este echivalentul a 90 de minute de antrenament clasic.

Ideea afacerii

”Viitorul în Fitness este Super Hi-Tech!” spune Bogdan Laza, un tânăr de 30 de ani, proprietarul afacerii. Bogdan este IT-ist de meserie, lucrând în acest domeniu de aproximativ 10 ani.

”Prin 2012 cântăream 112 kg, duceam o viață sedentară cu multe ore lucrate la birou și fără activitate fizică. Sunt studii care spun că statul pe scaun ore în şir este mai nociv pentru sănătatea noastră decât fumatul. Am aflat de acest nou concept de fitness, care personal mi se potrivea și datorită timpului scurt de efectuare a exercițiilor. Am studiat conceptul și am început acest program. În 8 săptămâni am scăpat de 15 kg.”

Astfel, ideea afacerii a pornit din propria experiență, iar în momentul în care a aflat că în cadrul Crișul Shopping Center se va deschide cel mai modern centru de fitness din Oradea, și că ar putea să închirieze și el un spațiu în acest centru, Bogdan s-a ambiționat să-și ducă visul către realitate.

 

Nevoia de finanțare

Cu toate că ideea era una foarte bună, și rezolvase problema spațiului adecvat pentru proiect, Bogdan a întâmpinat probleme în găsirea finanțării pentru achizitionarea echipamentelor necesare. Era momentul potrivit, locația foarte bună însă lipsa finanțării putea sa pună capăt unui vis.

Cum a reușit să depășească acest obstacol? Bogdan a aflat prin intermediul unui broker despre solutiile de finantare oferite de ROMCOM micilor întreprinzători. ROMCOM  a crezut în visul lui și în mai putin de o săptămână, i-a acordat finanțarea de care avea nevoie. Astfel visul a devenit realitate duminică, 26 mai 2019.

”Mușchi mai puternici! Ardere rapidă de grăsimi! Postură mai bună! În doar 20 de minute, o dată sau de două ori pe saptămână! Viitorul in Fitness este Super Hi-Tech! În curând, Kinetic Body Oradea powered by XBody în incinta celui mai ambițios și modern centru de fitness din Oradea Fit4u Fitness Center Oradea Crișul Shopping Center” este mesajul postat de Bogdan pe pagina afacerii Kinetic Body Oradea acum 2 săptămâni.

Vrem să vă scriem povestea

La ROMCOM ne bucurăm pentru fiecare client care reușește să transforme un vis in idee, iar  aceea idee devine realitate. Suntem alături de clientii noștri și ne bucurăm când avem șansa să scriem despre succesul lor. 

Fie că începi o afacere nouă, fie vrei să îți duci activitatea la următorul nivel, ne-am bucura să îți facilităm asta printr-un credit ROMCOM. Vino să vorbim! sau sună la 0756 119 088 pentru a lua legatura cu un consultant de credite.

Tags: ,

Loredana Moraru

Despre autor

Despre autor: Loredana este consultant credite ROMCOM, absolventă a programului de Master MO (Managementul Organizației) din cadrul Universității din Oradea în 2006. Are o experiență de aproximativ 8 ani în sistemul bancar. S-a alăturat echipei ROMCOM în Octombrie 2014. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus