Soluții de dezvoltare pentru afaceri

PARTENERIAT IFN ROMCOM SA ȘI PAYPOINT PENTRU PLATA RATELOR DE CREDIT

By on 16 December 2021 in Uncategorized

IFN ROMCOM SA și PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail au semnat un parteneriat pentru serviciul de colectare plăţi rate la creditele acordate de ROMCOM.

Astfel, clienții IFN ROMCOM SA pot efectua prin intermediul reţelei de terminale PayPoint plata în numerar a ratelor aferente creditelor contractate la ROMCOM. Pentru fiecare credit contractat, ROMCOM oferă gratuit tuturor clienţilor un voucher prevăzut cu cod de bare, conţinând informaţii unice de identificare a respectivului credit.

În vederea efectuării plăţilor lunare, clienţii ROMCOM se pot prezenta la unul din numeroasele puncte de plată PayPoint, unde vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare şi încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacţiei se realizează simplu, sigur şi rapid, plata ratei de credit fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei.

Pe lângă achitarea ratelor de credit IFN ROMCOM SA, clienții pot efectua in cele peste 18 000 de locatii PayPoint și alte plăți precum: facturile pentru utilități, telefonie fixă și mobilă, Internet și cablu, asigurări, roviniete, bilete de avion sau servicii de securitate. Lista locațiilor partenere se găsește pe site-ul oficial PayPoint, la adresa https://paypoint.ro/locatii.

Noul sistem de plată a ratelor de credit este un serviciu gratuit oferit de IFN ROMCOM SA clienților săi şi vine în întampinarea nevoilor clienţilor noştri, prin flexibilitate, modernitate şi operativitate. Clientii IFN ROMCOM SA pot accesa codul de bare pentru plati din aplicatia mobile ROMCOM sau de la consultantii de credit ai ROMCOM.

Tags: ,

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus