Soluții de dezvoltare pentru afaceri

RECOMANDĂ O AFACERE INTERESATĂ DE UN CREDIT ȘI ROMCOM TE RECOMPENSEAZĂ

By on 1 February 2022 in Credite IMM

În perioada 01.02.2022 – 30.04.2022, IFN ROMCOM SA derulează campania “RECOMANDĂ O AFACERE INTERESATĂ DE UN CREDIT ȘI ROMCOM TE RECOMPENSEAZĂ”, prin care vrem să îi recompensăm pe toți cei care ne recomandă o afacere care ajunge să contracteze un credit ROMCOM.

Campania se adresează persoanelor fizice care întrunesc condițiile necesare participării la campanie, fără să fie necesar semnarea unui contract de promovare, brokeraj sau intermediere.

CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEȘTI PENTRU A PARTICIPA LA CAMPANIE?

 • Să recomanzi minim un potential client (o afacere) în vederea contactării unui credit de la IFN ROMCOM SA, în perioada Campaniei, Clientul recomandat (sau o alta afacere care are cel puțin un asociat și/sau administrator comun cu afacerea recomandată) să nu aibă un credit în derulare obținut la IFN ROMCOM SA, și Clientul recomandat încasează creditul până la data de 31.05.2022.
 • Nu ești angajatul IFN ROMCOM SA, si nici nu ești angajat sau administrator al unei intreprinderi legate cu IFN ROMCOM SA, sau membru al familiei unui angajat al IFN ROMCOM SA sau firmelor legate cu aceasta (FUNDAȚIA ROMCOM, ROMCOM INVEST SRL, ROMCOM TRAINING SRL, ROMCOM CAPITAL PARTNERS SRL). 
 • Nu ești asociat sau administrator al afacerii recomandate.

CE TREBUIE SĂ FACI?

 • Să dai datele de contact ale unei afaceri pe care o recomanzi pentru acordarea unui credit de către IFN ROMCOM SA prin completarea formularului de recomandare de mai jos 
 • Să te asiguri că reprezentantul afacerii pe care o recomanzi este de acord să-l contactăm

CUM CÂȘTIGI?

 • Ai recomandat minim un potential client (o afacere) în vederea contactării unui credit de la IFN ROMCOM SA, în perioada 01.02.2022-30.04.2022
 • FN ROMCOM SA aprobă creditul pentru afacerea recomandată, și clientul recomandat încasează creditul până la data de 31.05.2022
 • În funcţie de creditul contractat de la IFN ROMCOM SA de afacerea recomandată de tine, Premiile vor avea urmatoarea valoare:
 • 200 lei pentru un credit cu valoare acordata intre 10.000 – 40.000 lei, sau echivalent în Euro
 • 300 lei pentru un credit cu valoare acordata intre 40.001 – 80.000 lei, sau echivalent în Euro
 • 400 lei pentru un credit cu valoare mai mare de 80.000 lei, sau echivalent în Euro

CLICK AICI pentru a recomanda chiar acum o afacere pentru obținerea unui credit de la IFN ROMCOM SA.

Dacă ne recomanzi mai multe afaceri, poți obține mai multe premii. Astfel, cu cât ne recomanzi mai mulţi cunoscuţi cu atât îţi crești șansele de a-ţi mări câștigul putând obține cumulat până la maxim 600 de lei pe întreaga campanie.

De asemenea, pentru a fi la curent cu absolut toate detaliile campaniei te invităm să consulți Regulamentul Campaniei.

Tags: ,

Vlad Mihuț

Despre autor

Despre autor: Vlad este directorul general al ROMCOM, şi este responsabil pentru implementarea strategiei ROMCOM şi relaţia cu partenerii de afaceri şi instituţiile de reglementare. Vlad s-a alăturat echipei ROMCOM în 2003. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus