Soluții de dezvoltare pentru afaceri

ROMCOM continuă să finanţeze afacerile mici

By on 29 April 2010 in Credite IMM

Presa a speculat mult în ultimele luni lipsa de apetit a băncilor pentru a finanţa afacerile din România, cu scopul de a reporni motoarele economiei. Cum oportunităţi de afaceri continuă să apară şi mare parte din aceste oportunităţi au nevoie de finanţare, ROMCOM răspunde nevoilor de finanţare ale întreprinzătorilor, aşa cum a făcut-o şi până acum.

De la începutul anului 2010, ROMCOM a acordat peste 30 credite, cu o valoare de 1.8 mil RON. Domeniile finanţate au fost diverse, de la ferme vegetale şi animale până la afaceri în domeniul turismului sau forajelor de apă. De asemenea, o parte din clienţii care au proiecte de investiţii cu fonduri europene aprobate pentru finanţare au solicitat credite de confinanţare pentru acoperirea contribuţiei proprii.

Creditele sunt derulate prin Societatea de Microfinanţare IFN ROMCOM SA, valoarea maximă a unui credit fiind de 90.000 RON. Termenul de rambursare a unui credit este de până la 5 ani (60 luni), cu o perioadă de graţie de maxim 6 luni. ROMCOM percepe un comision de acordare de 3% din valoare creditului, care include costurile de evaluare a garanţiei. Dobânzile anuale percepute sunt de 12-15%, şi se calculează la valoarea creditului acordat. Pentru creditele de investiţii ROMCOM solicită o garanţie imobiliară, iar pentru creditele pe termen scurt garanţiile sunt flexibile.

Indiferent dacă lucraţi în producţie, servicii sau agricultură, dacă aveţi nevoie de un credit de investiţii pe termen lung sau de un credit pentru nevoi curente, dacă aveţi experienţă în afaceri sau acum vă gândiţi să începeţi o afacere, la ROMCOM vom găsi împreună o soluţie pentru finanţarea proiectului dumneavoastră.

Aveţi o oportunitate de afaceri care necesită finanţare? Contactaţi acum unul dintre consultanţii de credite de la ROMCOM la Telefon: 0259 479 793 sau scrieţi pe adresa office@romcom.ro şi împreună vom pune lucrurile în mişcare.

Despre autor

Despre autor: Dorin este consultant credite şi responsabil pentru promovarea creditelor ROMCOM prin intermediul birourilor ROMCOM din ţară. S-a alăturat echipei ROMCOM în 2007. .

Abonează-te

Rămâi la curent cu ultimele noutăți prin abonarea la newsletter-ul ROMCOM.

Sus